ShareLife Klantcontact

ShareLife klantcontact is een jaarprogramma voor iedereen met een rol in een klantcontact omgeving. Op basis van de nieuwste inzichten van Harvard business School trainen we jouw ondernemend klantcontact.

Mini-congressen, groeps-coaching, webinars en masterclasses wisselen zich in regelmatig tempo af. Alle events zijn kort & impactvol en er wordt 12 maanden methodisch getraind. Het programma is geschikt voor grote groepen medewerkers, leidinggevenden en bevat strategiesessies voor directie en bestuur.
Bepaal zelf waarvoor je, of jouw team, meer ondernemend wil zijn; klantengroei, klantloyaliteit, resell, prijsoptimalisatie, kwaliteit et cetera. De klant staat altijd centraal.

Per maand bevat het programma vaste en nieuwe inhoudelijke workshops. De ShareLife methode helpt klantcontactprofessionals op een bewezen, impactvolle manier resultaten te boeken.

Ondernemend gedrag is relevant in iedere sector. De programma’s worden altijd op maat gemaakt voor de specifieke situatie van de opdrachtgever. Alle workshops worden verzorgd door ShareLife professionals

Deelnemers

.. stellen klantdromen centraal en leren nieuwe ShareLife communicatie methodes
.. ervaren het ShareLife canvas als een zeer prettig dagelijks kompas
.. zijn op zoek naar een no-nonsense aanpak voor ondernemend contact
.. willen authentieke werkstijl-aanpassingen, die passen bij het eigen karakter
.. zijn zeer positief verrast door de grote impact op concrete resultatenShareLife

Geeft klantfocus, verlaagt de prijs, voorkomt re-work, herstelt de fitheid van de onderneming en maakt de klantdroom het zakelijk kompas.
Kortom: ShareLife traint je ondernemerschap!

Alle ShareLife coaches zijn professionals
De ShareLife methode realiseert duurzame werkstijl-veranderingen
De ShareLife community ondersteunt iedereen dagelijks

De prijs

Jaarabonnement werkgevers bevat:
.. 6 minicongressen
.. ShareLife canvas
.. 6 coachingsessies
.. ShareLife community

Bij grotere aantallen deelnemers wordt de prijs per maand lager, vraag een voorstel op maat aan via het contactformulier.