Programma Ondernemend gedrag

ShareLife ondernemend gedrag is een jaarprogramma met verschillende mini-congressen & coaching sessies voor iedereen die zijn of haar authentiek ondernemend gedrag wil inzetten bij het daadwerkelijk realiseren van (klant)dromen.

Bepaal zelf waarvoor je, of jouw team, meer ondernemend wil zijn; klantengroei, klantloyaliteit, prijsoptimalisatie, kwaliteit et cetera.

Alles krijgt aandacht: jouw klantdroom staat centraal! De ShareLife minicongressen zijn verrassende & inspirerende dagdelen van 4 uur en hebben concrete impact op je dagelijkse ondernemende gedrag.

Ondernemend gedrag, de universele bouwsteen om duurzaam impact te realiseren!

Een jaarprogramma bevat 6 mini-congressen op HBO en academisch niveau en na ieder mini-congres is er een coaching sessie van 1,5 uur. Per maand bevat het programma vaste en nieuwe inhoudelijke workshops. We hebben meer dan 60 onderwerpen standaard klaar om op basis van jouw behoefte in het programma op te nemen. De ShareLife methode helpt ondernemers op een bewezen, impactvolle manier resultaten te boeken.

Ondernemend gedrag is relevant in iedere sector. De programma’s worden altijd op maat gemaakt voor de specifieke situatie van de opdrachtgever. Alle workshops worden verzorgd door ShareLife professionals

Deelnemers

.. stellen de klant centraal bij het trainen van ondernemend gedrag
.. ervaren het ShareLife canvas als een uitstekend dagelijks kompas
.. zijn op zoek naar een no-nonsense aanpak
.. willen werkstijl-aanpassingen, die passen bij het eigen karakter
.. zijn zeer positief verrast door de impact op concrete resultatenSharelife

Geeft klantfocus, verlaagt de prijs, voorkomt re-work, herstelt de fitheid van de onderneming en maakt de klantdroom het zakelijk kompas. Kortom: ShareLife traint je ondernemerschap!

.. Alle ShareLife coaches zijn professionals
.. De ShareLife methode realiseert duurzame werkstijlveranderingen
.. De ShareLife community ondersteunt iedereen dagelijks

De Prijs

Jaarabonnementen werkgevers (8-12 deelnemers*) bevatten
.. 6 minicongressen
.. ShareLife canvas
.. 6 coachingsessies
.. ShareLife community

Vraag ons maatwerk voorstel aan via het contact formulier. Het aantal deelnemers is bepalend voor de hoogte van de maand fee per deelnemer.